Konservaattori-lehti

Konservaattori-lehti on Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osasto ry:n kaksi kertaa vuodessa julkaisema jäsenlehti. Lehdessä julkaistaan monipuolisesti artikkeleita kulttuuriperinnön säilyttämiseen liittyvistä aiheista mukaan lukien konservointialan kehitys ja tutkimus, uudet konservointimenetelmät, ennaltaehkäisevä konservointi sekä aihepiiriä koskevat ilmiöt, tapahtumat ja eri tahojen yhteistyö niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Konservaattori-lehti on yhdistyksen keskeinen tiedotuskanava, joka pyrkii tavoittamaan liiton n. 250:n jäsenen lisäksi laaja-alaisesti muita kulttuuriperintöalan ammattilaisia sekä konservoinnista kiinnostuneita yksityishenkilöitä, kulttuurilaitoksia ja yhteisöjä.

Lehti tarjoaa myös tehokkaan ilmoitusalustan yrityksille, jotka markkinoivat konservointi- ja museoalan tarvikkeita, materiaaleja, laitteita, palveluja ja koulutusta.

Lehden toimitus koostuu yhdistyksen jäsenistä ja sen julkaisemat artikkelit ovat niin ikään pitkälti liiton jäsenten ja lehden lukijoiden kirjoittamia.

Mukaan lehden toimitukseen

Oletko kiinnostunut osallistumaan Konservaattori-lehden toimitukseen? Jäsenistöstä koostuvaan toimitukseen rohkaistaan ja toivotaan jatkuvasti lisää uusia tekijöitä monipuolisiin toimitustehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lehden toimittamisesta. Jos koet kiinnostusta lehtityöhön, ota rohkeasti yhteyttä toimitukseen.

Etkö saanut lehteä?

Olethan tarkistanut jäsensivulta että yhteystietosi ovat ajantasalla. Jos oikeasta osoitteesta huolimatta lehti ei ole löytänyt perille, voit kysyä jäsensihteeriltä lehteä.

Yhteystiedot

Konservaattorit-lehden toimituksen sähköposti:

pkllehti(at)gmail.com

Konservaattorissa 1/2023 julkaistuun artikkeliin "MEHI-hankkeen konservointisuunnitelma - Esimerkkitapaus: Conversations with Angels" liittyvä video