Etsitkö konservaattoria?

Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osaston jäseninä on useita konservointialan ammattilaisia, jotka toimivat yrittäjinä. He tarjoavat palvelujaan museoiden lisäksi säätiöille, yrityksille ja tietenkin myös yksityisille henkilöille.

Alasivuilla konservaattorit on listattu  heidän erikoistumisalansa mukaisesti, mutta usein konservaattoreilla on kokemusta myös oman erikoisalansa ulkopuolelta. Sopivaa konservaattoria etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä konservaattorit ovat aikaisemmin tehneet. Tietoa löytyy useimmiten konservaattoreiden omilta sivuilta ja heiltä voi myös kysyä referenssejä.

Työtä tilatessa kannattaa konservaattoriyrittäjälle antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta he pystyvät parhaiten antamaan arvion työhön menevistä kuluista, ajasta sekä arvoimaan mikä on mahdollinen lopputulos. Ihanteellisinta on jos konservaattori pääsee tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen antamista.Konservaattori, ilmoita tietosi listalle

Listalle voit ilmoittautua jäsensivuilla olevalla lomakkeella. Huom! Käyttääksesi lomaketta, tulee sinun olla kirjautuneena jäsensivuile!Oletko teettämässä konservointityötä? 

Tarjouspyyntölomake konservointityön teettäjille.


Tutustu myös ECCO:n määritelmään siitä, kuka saa toimia konservaattorina.